top of page

Lets Get Wedding Fit #blog2


Volgende week gaan we echt beginnen! Ik kijk er naar uit maar zie er ook wel tegenop. Dat heeft voornamelijk met het weer te maken, iedereen zit lekker op het terras met een ijsje en een heerlijk drankje. Heerlijk natuurlijk en stiekem heb ik dat de afgelopen weken nog wel gedaan. Maar het zal vanaf nu niet of ieder geval stukken minder worden. Maar we gaan wel wat in de plaats van al dat lekkers verzinnen natuurlijk!
Door een kleine ingreep aan m’n been mocht ik even niets doen qua sport. Gelukkig heb ik een hond die vaak naar buiten moet, dus werd wel gedwongen om veel te lopen. Met het mooie weer van de afgelopen weken was lekker veel buiten zijn geen straf.


Volgende week start ik met mijn eerste personal training. Ik heb er echt heel veel zin in! Lekker kei hard gaan en echt kapot zijn na de training. Heerlijk om alles er uit te sporten. Na een uurtje trainen is het koppie heerlijk leeg! Ik ben van plan om 3 x per week te sporten en daarnaast nog steeds lekker veel wandelen met de hond. Ik deed al veel aan bootcamp en soms een lesje cross fit. Daar komt nu dan de Personal Training met Gina bij. Ik hoop dat dit voldoende is, in combinatie met letten op m’n voeding, om m’n doel te bereiken. Wanneer er 1 x per week sporten bij moet komen dan vind ik dat niet erg, alleen een uitdaging is wel om dit in de agenda te plannen ;-) Wees niet meteen ontmoedigd! Ik zei het al eerder: ooit zat ik ook liever op de bank dan dat ik een centimeter bewoog. Maar ik weet gewoon hoe ik me na een uurtje sporten voel. Heerlijk leeg en super voldaan!


Zie je het nou niet zitten om 1-op-1 te sporten? Kijk dan even naar de mogelijkheden van Small Group. Met maximaal 4-6 mensen in een groepje aan de slag in Hellevoetsluis. Want het allerleukste vind ik sporten met vrienden en de leuke mensen die ik nu al ken via de bootcamp. Naast lekker sporten is het ook nog eens erg gezellig. Misschien is dat ook wel wat het verslavend maakt! Daarnaast is het buiten sporten ook zo heerlijk. Ik ben daarom wel heel benieuwd hoe ik de Personal Training van Gina ga ervaren. Smokkelen gaat het in ieder geval niet worden, haha.


See you x Loes


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page