top of page
76d18d9d-551f-40d4-bc2e-c43ccd99f023 2.jpg

Small Group

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag en behaal jouw persoonlijke doelen

Small Group

Bij onze small group trainingen sport je in kleine groepen van 4 tot 6 personen in onze  studio in Hellevoetsluis. Dankzij de kleine groepen van maximaal 6 personen is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Zo kan er tijdens de workout veel aandacht besteed worden aan de techniek en doelen van alle deelnemers. 

 

Mocht je last hebben van bepaalde lichamelijke klachten of blessures of is de oefening niet uitdagend genoeg?

Dan past de trainer de oefening aan, zodat hij voor jou uitvoerbaar is en op niveau!

Tijdens onze small group lessen sport je vaak met dezelfde deelnemers. Hierdoor leer je elkaar kennen en kun je elkaar motiveren om tijdens een training net dat beetje extra te geven.D

Let's go-34.jpg

Strenght & Conditioning

Deze training word gegeven door onze eigen trainers. De oefeningen zijn gericht op maximale rendement te halen op het gebied van kracht en conditie. Ter aanvulling of ondersteuning van je huidige trainingen en/of om jou vermogen meer te ontwikkelen.

Een heerlijke les om te volgen.

Strength Conditioning

POWER

Hierbij ligt de focus op kracht en spiergroei.  De grote spiergroepen worden getraind door middel van onder ander deadlifts, benchpress en squats. Deze training is 100% zonder cardio oefeningen. Meer uitdaging meer rust maximale kracht deze training is een echte must in je agenda.

Let's go-29.jpg

Krachttraining

Vlinder Houding

Yoga special voor runners

Bij deze small group ligt de aandacht bij de spiergroepen die het meest worden belast tijdens het hardlopen en de spieren die hiervoor het meest gebruikt worden.

We gaan deze leren ontspannen, te rekken en te strekken. Maar denk ook aan de enkels, het bekken gebied onderdelen die veel runners overslaan.

En laten dit nu net de gebieden zijn waar vele blessures hun begin vinden.

Mamafit

55 plus 

 

Sport jij graag en ben je ouder dan 55 en wil je op een goede manier dat ook blijven doen dan is deze les geschikt voor jou. 

In samenwerking met de gemeente en fysiotherapeuten opgezet.

Let's go-31.jpg

55 plus training

Voordelen Small Group

Vind je het gezelliger om in een groep te sporten, maar vind je net dat beetje extra begeleiding wel fijn? Dan is de small group misschien wel iets voor jou!

Wat zijn de voordelen van de small group?

De groepen bestaan uit maximaal 6 personen

Sporten in groepsverband werkt motiverend

Je hebt persoonlijk contact met een trainer

Het is voordeliger dan personal training

Je tilt elkaar naar een hoger niveau

De trainers en coaches zijn alle gediplomeerd en gespecialiseerd

Variatie in aanbod

Daarnaast werken nauw samen met bekkenfysiotherapeute Shannon Welgraaf en zwangerschaps-yoga docente Sandra de Jager voor de juiste begeleiding tijdens en na de zwangerschap. Voor het sporten na een blessure werken we nauw samen met Fysio Praktijk Van Gelderen in Middelharnis en Fysio praktijk Weeda & van den Berg in Hellevoetsluis.

 

Box Jumping
bottom of page