Let's go Small Group

Fitness in small groups in Hellevoetsluis

Bij de small group training sport je in kleine groepen van 4 tot 6 personen in de knusse studio in Hellevoetsluis. Dankzij de kleine groepen van maximaal 6 personen is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Doordat je vaak met dezelfde mensen traint, ken je de groep en de trainers. En de groepsleden motiveren en inspireren elkaar. Zit het even tegen? We trekken je er samen doorheen.

Passende training voor ieder niveau

Twijfel je of je wel het juiste niveau hebt? De fitnesslessen worden gegeven in de vorm van circuittraining met attributen als touwen, ballen en dumbells. Je kunt altijd meedoen, welk niveau je ook hebt. Voor elke oefening is er een toegankelijke en uitdagende variant. Doordat de groepen klein zijn, past de trainer de les aan de mensen in de groep aan. Ook is er veel aandacht voor techniek en doelen van de deelnemers.

Elke training is een beleving bij Lets Go Sport

EMOM:

every minute on the minute: workout format waarbij je binnen een minuut een oefening afrond en twee trainingsmethodes tegelijkertijd traint spieropbouw en uithoudingsvermogen. Door de minimale rust en meer herhalingen is het een totale Burn Burn burn!

Krachttraining:

hierbij ligt de focus op kracht en spiergroei.  De grote spiergroepen worden getraind door middel van onder ander deadlifts, benchpress en squats. Deze training is 100% zonder cardio oefeningen. Meer uitdaging meer rust maximale kracht deze training is een echte must in je agenda.

Mama Fit 

Fit en sterk tijdens en na de zwangerschap. Hierbij ligt de aandacht bij de spiergroepen die het meest worden belast tijdens de zwangerschap en de spieren die gaat gebruiken tijdens de bevalling. Na je bevalling ligt de nadruk op oefeningen die helpen je oude lichaam en conditie weer terug te krijgen. Doelen van de trainingen zijn onder andere je voorbereiden op de bevalling, lichamelijke klachten voorkomen en als je ze al hebt dan leer je door middel van mamafit lessen met de klachten om te gaan en deze te verminderen.

Lets Go Sport werken nauw samen met bekkenfysiotherapeute Shannon Welgraaf en zwangerschaps-yoga docente Sandra de Jager voor de juiste begeleiding tijdens en na de zwangerschap.

De lessen worden verzorgd door

YVLO-ZwangerFit® docente en tevens fysiotherapeute Marjolein.

Hardloop training 

Bij Lets Go Sport tillen we de begeleiding naar een hoger niveau. Naast de sessie maken we een op maat gemaakt trainingsprogramma. We helpen bijvoorbeeld bij het bepalen van een race-indeling. Omdat we niet allemaal onbeperkte trainingsmogelijkheden hebben, gaan we met de sporter op zoek naar een goede trainingsbalans. De programma's brengen we overzichtelijk in beeld en onderbouwen we met fysiologische kennis. 

 

De voordelen van samen sporten bij Let’s Go Sport Hellevoetsluis:

  • De groepen bestaan uit maximaal 6 personen

  • Sporten in groepsverband werkt motiverend

  • Je hebt persoonlijk contact met een trainer

  • Het is voordeliger dan personal training

  • Je tilt elkaar naar een hoger niveau

  • De trainers en coaches zijn alle gediplomeerd en gespecialiseerd

  • Variatie in aanbod

Bij Let’s Go Sport ben je van harte welkom voor een proefles!
Voor €13,50 kun je de les in small group een keertje uitproberen.

Rooster Small group lessen: 

Maandag      19:00  EMON 

Woensdag    08:00 Krachttraining 

Woensdag    19:00   Mamma Fit speciale sessie voor mamma's  ontwikkeld door            

                                   Fysiotherapeut en YVLO opgeleid docent Marjolein ( zwanger of net                                              bevallen) Locatie Haring 1  Hellevoetsluis

Woensdag    19:00  Hardloop techniek training

Zaterdag       09:00 EMON 

Zaterdag       10:00  Krachttraining  

Deelname

10 sessies      € 125,- 

Losse sessie  € 13,50