top of page
Nutritional Cooking

Voedingsadvies op maat

Je bent niet altijd wat je eet

Voedingsadvies

Is jouw doel om gezonder te gaan eten, meer energie te krijgen, af te vallen of juist aan te komen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! 

Voeding is van essentieel belang in ons leven. Gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning vormen de basis van een gezond en sterk lichaam. 

Hierbij willen wij jou dan ook graag een handje helpen.

Samen gaan we kijken naar wat de essentiële bouwstenen zijn van gezonde voeding en wat ons lichaam eigenlijk nodig heeft. Wij zijn van mening dat een streng dieet niet altijd de oplossing is, omdat dit extreem moeilijk vol te houden is. Daarom kiezen wij voor een lekker, gezond en gebalanceerd dieet. Hierbij gaan we samen kijken wat het beste bij jou en jouw leven past en maken stellen dan een persoonlijk voedingsschema op. Daarnaast geven we jou alle tools en kennis om na het traject zelf aan de slag te kunnen gaan.

Ons doel is samen een gewenst en blijvend resultaat blijvend resultaat behalen.

Het voedingspatroon zal niet van het een op het andere moment veranderen. Dit is een traject van een aantal maanden waar we samen aan de slag gaan om jouw voedingspatroon om te zetten in een gezond voedingspatroon wat helemaal bij jou past.

Dieet plan

Plan van aanpak

Bij het intakegesprek gaan we kijken naar jouw persoonlijke doelen. 

Daarnaast gaan we kijken naar waar je nu staat en maken we samen een plan dat volledig bij jou past.

Tijdens het traject houden we de vorderingen goed bij en zullen er tussentijdse weegmomenten zijn. Ook gaan we kijken naar hoe het proces verloopt en zullen dit regelmatig reflecteren.

Voor een gewenst en blijvend resultaat zorgen we dat jij alle tools in handen hebt om de rest van je leven een gezond voedingspatroon te kunnen volgen.

Intakegesprek

Tijdens de intake praten we over jouw huidige leefstijl. Dit kan telefonische of bij ons in de studio. We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon. Met behulp van enkele vragen krijgen we een heel goed eerste beeld van je doelen en eventuele knelpunten.

 

Voor het gesprek plaats vindt, krijg je de vraag een voedingsdagboek bij te houden voor vijf dagen. Hierin hou je bij wat je eet en drinkt op een dag en op welk tijdstip je dit neemt. Dit voedingsdagboek lever je een week voor het eerste consult in, zodat we een goede start kunnen maken tijdens het gesprek. De duur van de intake is ongeveer 30 minuten.

 

Vervolgconsult

Tijdens het eerste vervolgconsult bespreken wij jouw persoonlijke behandelplan. Tijdens de vervolgconsulten hierna hebben we het over de voortgang en waar je (mogelijk) tegenaan loopt. Deze consulten zijn een belangrijk onderdeel van het traject. Door tijdens deze gesprekken goed te kijken naar wat goed gaat en wat minder, kunnen we de kans op een terugval zo klein mogelijk houden! 
 

Tijdens ieder consult zal het gewicht gewogen worden en zullen we het vetpercentage meten. Dit doen we om alles nog beter in kaart te kunnen brengen en een nog beter beeld te krijgen van hoe we er op dat moment voor staan.

Waar kunnen wij jou bij helpen? 

Energie

Het behouden of herstellen van je energie

Allergieën

Een gezond voedingspatroon bij allergieën of intoleranties

Gewicht

Afvallen, aankomen of het op gewicht blijven

Sporters

Voeding voor de beginnende en ervaren sporter

fit

Gezond en fit voelen

Bloedtest

Het afnemen van een EMB bloedtest

Vrouw maakt salade
bottom of page