Voedingsadvies op maat

Je bent niet altijd wat je eet. 

 Is het jouw doel om: gezonder te gaan eten, meer energie te krijgen, af te vallen of juist aan te komen? Lees hieronder snel verder!

Voeding is van essentieel belang in ons leven. Leven zonder voedsel is niet mogelijk, leven met de verkeerde soort voeding wel maar daar zit soms wel een duur prijskaartje aan. Wij zijn er allemaal denk ik wel van overtuigd dat gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning de basis vormen van een gezond en sterk lichaam. Maar hoe weet je nu welke voeding directe invloed heeft op hoe we ons voelen? Of nog beter gezegd de voedingskeuzes die je dagelijks maakt zijn dit wel de juiste voor jou doelstellingen?

 

Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent

Onze voedingsdeskundige Gina Sandifort is naast voedingsdeskundige ook gewichtsconsulent, mag bloedprikjes doen om je vitamine waarde te bepalen en daarop advies geven, weet als geen andere mensen te helpen met een eetverslaving en kampt al jaren zelf met PCOS. Gina is er dan ook zeer zeker van overtuigd dat iedereen die het echt zelf wil een gezonder en fitter lichaam kan hebben krijgen doe je hem namelijk niet zomaar. 

Wanneer men denkt aan "gezonder en fitter" dan wordt vaak gedacht aan uithonger, minder eten, geen lekkere dingen meer en een mega streng dieet want dat helpt toch?

Diëten kunnen helpen om snel wat kilo's te verliezen maar zijn nooit de gezonde manier, niets lekkers meer is niet vol te houden en jezelf straffen is zeker niet nodig. Bewust worden daarin tegen zeker wel en belonen met voeding is niet de manier om  je op lange termijn beter te voelen.

Gina kan je leren wat de essentiële bouwstenen zijn van gezonde voeding en wat ons lichaam eigenlijk nodig heeft zonder een streng dieet te volgen. Voor een gewenst en en vaak ook een blijvend resultaat doordat jezelf veel kennis op doet in het proces is dan ook Gina haar doel.

Met een persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw persoonlijke doelen weet Gina altijd een lekker, gezond en gebalanceerd levensstijl plan te maken waardoor het allemaal makkelijker wordt. Wanneer de basis goed is, ontstaat er ook ruimte voor een wijntje, een etentje of een koekje bij de koffie.

 

 

Wil ook jij lekker en gezond eten? Je fit en energiek voelen? Weten wat gezond eten is? Afvallen zonder hongergevoel? Leren hoe je snelle maar toch gezonde maaltijden kunt bereiden?

Is het jouw doel om: gezonder te gaan eten, meer energie te krijgen, af te vallen of juist aan te komen? Dan ben je bij Gina aan het juiste adres!

 

Waar Gina je mee kan helpen:

 • Het behouden of juist weer herstellen van je energie

 • Behalen van jou doelen

 • Begeleiding bij allergieën en/of intoleranties; glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en/ of veganistisch of vegetarisch eten kan ook zeker 

 • Algemeen voedingsadvies

 • Voedingsadvies op maat

 • Vitaliteit binnen jou bedrijf checken doormiddel van lezingen of individuele progamma’s.

 

 

Werkwijze: 

 

Intakegesprek

 

Tijdens de intake praten we over jouw huidige leefstijl dit kan telefonische of bij ons in de studio.

We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon. Met behulp van enkele vragen krijgt Gina een heel goed eerste beeld van je doelen en of knelpunten.

 

Voor het gesprek plaats vind krijg je de vraag een voedingsdagboek bij te houden van 5 dagen max met wat je eet en drinkt. Dit voedingsdagboek lever je een week voor het consult in, zodat we een goede start kunnen maken tijdens het gesprek. De duur van de intake is ongeveer 30 minuten.

 

Vervolgconsult 

Tijdens het eerste vervolgconsult bespreken wij jouw persoonlijke behandelplan. Tijdens de vervolgconsulten hierna hebben we het over de voortgang en waar je (mogelijk) tegenaan loopt.

Deze consulten zijn misschien wel het belangrijkste. Iets nieuws aanleren kunnen de meeste mensen wel, maar het ook volhouden: dat is de kunst!

Praten hierover is een belangrijk onderdeel in het proces naar verandering van jouw voedings- en gedragspatroon. Een verandering laten plaats vinden duurt ongeveer 60 dagen. Dit is dan ook de minimale duur van ons traject.

De duur van een vervolgconsult is ongeveer 15/30 minuten net welk onderwerp er besproken dient te worden. Deze worden van te voren gemaild of door Gina bepaald.

Tot slot word je tijdens ieder consult gewogen op gewicht en vetpercentage met deze metingen kan Gina goed bekijken of wat jullie samen aan het doen zijn de resultaten boekt die gewenst zijn.​

 

Pakketten: 

Let's go healthy pakket     €110.- per maand minimaal 3 maanden.

 • Kennismaking/ Intake 

 • 3 vervolgconsulten

     

Online pakket    €150,- 

 • 8 weken programma

 • Voedingsadvies op maat

 • 1x per week een online consult

 • Gebruik maken van onze voedingsapp waarin je advies word opgenomen

 • Wekelijks een nieuwsbrief met super handige tips

 • Een receptenbundel met meer dan 1000 recepten

Vervolg Progamma's                                        

 • Vervolgconsult inclusief herprogammergn doelen : €85,- 

 • Vervolgconsult: €30,- ( 30 minuten maximaal)

 • Gebruik voedingsapp €12,50,- per maand maandelijks opzegbaar alleen mogelijk na voldoende ervaring met gezonde voeding en hoe toe te passen. 

Contact

Website informatie

Instagram tijdlijn

Locaties:  

Rotterdam 

Hellevoetsluis Burgemeester van der Jagtkade 5

E-mail: info@letsgosport.nl

Tel: 06 - 532 498 71

iBAN: NL93INGB0006534109

KVK: 60955937PTV

Volg ons op Social media

 • Instagram - Let's So Sport
 • Facebook - Let's Go Sport

© 2020 LET'S GO SPORT

. Proudly created by Jojanneke Styling created with Wix.com