Let's go Trainers

Gina 

 

Personal trainster, voedingsdeskundige 

en oprichtster 

Lets Go Sport 

Marjolein

 

fysiotherapeut, masseuse, personal trainster

Jim

 

Duursport trainer, masseur en atleet 

Sandra 

 

Yoga docent, leefstijl en voeding coach 

Mendy

 

Masseuse en bootcamptrainster

Gina Sandifort

Personal trainster, voedingsdeskundige en oprichtster Lets Go Sport 

Mijn naam is Gina Sandifort. Ik ben een sportieve en energieke trainer. Het is mijn passie om mensen te helpen zich gezond en vitaal te voelen. Door middel van Personal Training en persoonlijk voedingsadvies, help ik met het realiseren van jouw doelstellingen.

Na het afronden van mijn studie voedingsdeskundige en consulente ben ik mij gaan specialiseren in Personal Training. De kennis en de liefde & passie die ik heb voor voeding, sport en mensen zijn dé perfecte ingrediënten om Personal Training tot een succes te maken.

Bereik je in de sportschool niet wat je wilt? Wil je gezond afvallen of aankomen, fitter worden of in shape komen? Schakel dan mijn hulp in. Met mijn begeleiding en advies, gecombineerd met jouw inzet en motivatie bereiken wij samen jouw doelstellingen.

 

Ik hoop snel met je te trainen!

Duursporttrainer, masseur en atleet

De duursport heeft me al vanaf vrij jonge leeftijd gegrepen. Op mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste racefiets en maakte ik al ritten van boven de honderd kilometer. Nu ik 21 ben, wordt mijn dag gekleurd door drie sporten. Als triathleet maak ik trainingsweken van 20 tot 25 uur. Mijn ultieme doel is om uit te komen als pro-triathleet op long distance wedstrijden. 

 

In mijn werk komt mijn passie voor de duursport volledig tot zijn recht. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan uit de sport pas ik toe op mijn werk. Daarnaast heb ik een breed CV opgebouwd, bestaande uit diploma's als fietspositie-analist, zwemonderwijzer en als sportbegeleider.

https://www.jimprove.me/over-jim

Jim Doorbosch

 
 

Mandy Tabak

Masseuse en bootcamptrainster

Ik ben Mendy, 47 jaar en sportinstructeur bij Let’s go Sport. Ik geef voor Let’s go Sport de bootcamp trainingen in Rockanje en de powerwalk in Hellevoetsluis. Daarnaast ben ik massagetherapeut, volg ik de opleiding Voedingsdeskundige en werk ik twee dagen in de week bij Gamerensport in Poortugaal.

Na lang in het bankwezen gewerkt te hebben, was het 9 jaar geleden tijd om een nieuwe richting in te slaan en heb ik gekozen voor de opleiding massagetherapie, gevolgd door de opleiding fitnesstrainer en nu dus voedingsdeskundige. Zo vergaar ik steeds meer kennis over het menselijk lichaam om een nog completer advies te geven en blijft mijn brein ook in beweging!

 

Goed zorgen voor je lichaam is mijn uitgangspunt.

Vergelijk het met een auto, als die lang stilstaat gaat die tegen sputteren, dus moet je er regelmatig in rijden. Zo heeft je lichaam ook beweging nodig om soepel en gesmeerd te blijven. Je auto breng je weg voor een onderhoudsbeurt, gun jezelf een massage als onderhoud van je lichaam. En als laatste heeft een auto brandstof nodig om te rijden en tank niet het verkeerde want dan heb je een probleem. Dus eet gezond en bewust!

 

Fysiotherapeut, masseuse en personal trainster

Mijn naam is Marjolein en ik ben 31 jaar oud en ik geef zwangerschapsmassage, bootcamp- en mammafitlessen bij Let’s go sport.

Ik vind het heerlijk om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen

Dat sporten goed voor je is dat wist je natuurlijk al. Lekker bewegen brengt niet alleen je lijf, maar ook je brein in topconditie. Zo ben je meer gefocust, ervaar je minder stress en minder angst. 

Ik wil graag mensen juist prettig in hun eigen lichaam wil laten zitten, want dat is de basis.

 

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en in 2019 wil ik graag verder ontwikkelen in de personal training, babymassage en nog zoveel meer andere leuke passies. Naast de trainingen en het werken bij Let’s go Sport ben ik werkzaam als fysiotherapeute en sportmasseur.

 

Mijn achtergrond betreft mijn opleidingen/cursussen:

  •   Bachelor opleiding fysiotherapie

  •   Bootcamp instructeur

  •   Zwangerschapsinstructeur

  •   Zwangerschap, sport en ontspanningsmassage

Marjolein van Baren

 

Sandra

Yoga docent, leefstijl en voeding coach

Het is een zoektocht geweest, mijn zoektocht wat nu echt bij mij past.

Ik heb 18 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. Keihard gewerkt als adviseur, ondernemingsraadslid en altijd betrokken geweest bij mijn werkgever.

Ik wilde het beste voor de organisatie, voor mijn collega’s en de klanten. Maar de laatste jaren kwam er twijfel.

 

Is dit nu echt wat ik wilde?

 

De zoektocht ging langs diverse sollicitaties, een coachtraject, een leiderschapstraining.

Zo leerde ik mezelf kennen, en kwam ik er steeds vaker achter dat ik vooral goed was in het zorgen voor anderen en minder voor mezelf. 

​In 2013 werd het teveel, een burn out en ik kon alleen nog maar huilen. Het was toen dat ik besloot om datgene te doen wat echt bij mij past. Maar wat dan? Een puzzelstukje was al snel gevonden. Yoga was al jaren mijn passie en daar heb ik werk van gemaakt.

En zo ben ik in 2015 gestart als zelfstandig yogadocent naast mijn baan. Er volgde verschillende yogadocenten opleidingen. Hathayoga, Yinyoga, zwangerschapsyoga en hormoonyoga.

En de opleiding die werkelijk tot een verandering leidde, de opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. 

​De coaching, de leiderschapstraining, de opleiding tot leefstijl en vitaliteitscoach, yoga en meditatie hebben mij laten inzien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Zoals gezonde voeding, tijd nemen voor ontspanning en mijn gezin.

Maar hebben mij ook veel geleerd over wie ik ben en waarom ik de dingen doe die ik nu doe.

En dit deel ik nu met anderen. Ik coach mensen die tegen problemen aanlopen rondom gewicht, stress en onzekerheden. I

k begeleid en leer ze zichzelf kennen. Zodat ze weten waarom ze bepaalde keuzes maken. En laat ik ze inzien welke kwaliteiten ze hebben en hoe ze deze in kunnen zetten en zo weer regie te kunnen nemen over hun eigen vitale leven.  

Ik ben Sandra de Jager, getrouwd met Marco en moeder van een dochter en een zoon. Mijn passie is werken met mensen en ze begeleiden in hun zoektocht om weer goed voor zichzelf te zorgen.

Yoga en wandelen in de bergen zijn daarnaast mijn grootste passies. 

 

Bernice

Mijn naam is Bernice en ik ben 21 jaar oud. Bij Let’s go sport geef ik bootcamp -en andere groepslessen. Daarnaast ben ik ook werkzaam in het zwembad als zwemonderwijzer.

 

Sporten doe ik al mijn hele leven. Vanaf kleins af aan was ik al in het zwembad te vinden en heb hier dan ook veel meters gemaakt. Ongeveer zes jaar geleden ben ik begonnen als zwemonderwijzer. Hiervoor heb ik de opleiding zwem-ABC  en de opleiding voor zwemanalist gedaan.

 

Later kwam ik in aanraking met krachttraining en wist al vrij snel dat ik ook hier les in wilde geven, zodat ik mijn passie voor de sport kon overdragen.  Tijdens het lesgeven vind ik het dan ook belangrijk dat men sporten ervaart als iets leuks en niet als iets dat moet.

 

Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen te begeleiden naar het doel dat zij voor ogen hebben en te zien groeien in hun eigen kunnen. Ik hoop jullie dan ook een keer in een training tegen te komen!

 

 Let's go Sport

Contact

Website informatie

Instagram tijdlijn

Locaties:  

Rotterdam 

Hellevoetsluis Burgemeester van der Jagtkade 5

E-mail: info@letsgosport.nl

Tel: 06 - 532 498 71

iBAN: NL93INGB0006534109

KVK: 60955937PTV

Volg ons op Social media

  • Instagram - Let's So Sport
  • Facebook - Let's Go Sport

© 2020 LET'S GO SPORT

. Proudly created by Jojanneke Styling created with Wix.com