top of page
Group Hug

Trainers

Ontmoet hier al onze trainers!

Onze trainers

Lets go sport - Facebook-3.jpg

Gina

Personal trainster

Voedingsdeskundige

Oprichtster Lets go Sport

d91817da-9035-4d87-94ca-d5d94825599f.JPG

Marjolein

Fysiotherapeut

Masseuse 

Personal trainster

ca2c3e54-7117-45d9-a6ca-5a43acd33f34.JPG

Sandra

Yoga docent

Leefstijl-

en voedingscoach

Let's go-10.jpg

Bernice

Social media content creator

Meer weten over Bernice>

Gina

Gina Sandifort

Lets go sport - Facebook-3.jpg

Personal trainster, voedingsdeskundige en oprichtster Lets Go Sport 

Mijn naam is Gina Sandifort. Ik ben een sportieve en energieke trainer. Het is mijn passie om mensen te helpen zich gezond en vitaal te voelen. Door middel van Personal Training en persoonlijk voedingsadvies, help ik met het realiseren van jouw doelstellingen.

Na het afronden van mijn studie voedingsdeskundige en consulente ben ik mij gaan specialiseren in Personal Training. De kennis en de liefde & passie die ik heb voor voeding, sport en mensen zijn dé perfecte ingrediënten om Personal Training tot een succes te maken.

Bereik je in de sportschool niet wat je wilt? Wil je gezond afvallen of aankomen, fitter worden of in shape komen? Schakel dan mijn hulp in. Met mijn begeleiding en advies, gecombineerd met jouw inzet en motivatie bereiken wij samen jouw doelstellingen.

 

Ik hoop snel met je te trainen!

Gina
Marjolein

Fysiotherapeut, masseuse en personal trainster

Marjolein van Baren

Mijn naam is Marjolein en ik ben 33 jaar oud en ik geef massages ook voor de zwangere, bootcamp, mammafit- en small Grouplessen bij Let’s go sport.

Ik vind het heerlijk om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen

Dat sporten goed voor je is dat wist je natuurlijk al. Lekker bewegen brengt niet alleen je lijf, maar ook je brein in topconditie. Zo ben je meer gefocust, ervaar je minder stress en minder angst. 

Ik wil graag mensen juist prettig in hun eigen lichaam wil laten zitten, want dat is de basis.

 

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en in 2019 wil ik graag verder ontwikkelen in de personal training, babymassage en nog zoveel meer andere leuke passies. Naast de trainingen en het werken bij Let’s go Sport ben ik werkzaam als fysiotherapeute en sportmasseur.

 

Mijn achtergrond betreft mijn opleidingen/cursussen:

  •   Bachelor opleiding fysiotherapie

  •   Bootcamp instructeur

  •   Zwangerschapsinstructeur

  •   Zwangerschap, sport en ontspanningsmassage

d91817da-9035-4d87-94ca-d5d94825599f.JPG

Sandra

Yoga docent, leefstijl en voeding coach

ca2c3e54-7117-45d9-a6ca-5a43acd33f34.JPG

Het is een zoektocht geweest, mijn zoektocht wat nu echt bij mij past.

Ik heb 18 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. Keihard gewerkt als adviseur, ondernemingsraadslid en altijd betrokken geweest bij mijn werkgever.

Ik wilde het beste voor de organisatie, voor mijn collega’s en de klanten. Maar de laatste jaren kwam er twijfel.

 

Is dit nu echt wat ik wilde?

 

De zoektocht ging langs diverse sollicitaties, een coachtraject, een leiderschapstraining.

Zo leerde ik mezelf kennen, en kwam ik er steeds vaker achter dat ik vooral goed was in het zorgen voor anderen en minder voor mezelf. 

​In 2013 werd het teveel, een burn out en ik kon alleen nog maar huilen. Het was toen dat ik besloot om datgene te doen wat echt bij mij past. Maar wat dan? Een puzzelstukje was al snel gevonden. Yoga was al jaren mijn passie en daar heb ik werk van gemaakt.

En zo ben ik in 2015 gestart als zelfstandig yogadocent naast mijn baan. Er volgde verschillende yogadocenten opleidingen. Hathayoga, Yinyoga, zwangerschapsyoga en hormoonyoga.

En de opleiding die werkelijk tot een verandering leidde, de opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. 

​De coaching, de leiderschapstraining, de opleiding tot leefstijl en vitaliteitscoach, yoga en meditatie hebben mij laten inzien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuzes die ik maak. Zoals gezonde voeding, tijd nemen voor ontspanning en mijn gezin.

Maar hebben mij ook veel geleerd over wie ik ben en waarom ik de dingen doe die ik nu doe.

En dit deel ik nu met anderen. Ik coach mensen die tegen problemen aanlopen rondom gewicht, stress en onzekerheden. I

k begeleid en leer ze zichzelf kennen. Zodat ze weten waarom ze bepaalde keuzes maken. En laat ik ze inzien welke kwaliteiten ze hebben en hoe ze deze in kunnen zetten en zo weer regie te kunnen nemen over hun eigen vitale leven.  

Ik ben Sandra de Jager, getrouwd met Marco en moeder van een dochter en een zoon. Mijn passie is werken met mensen en ze begeleiden in hun zoektocht om weer goed voor zichzelf te zorgen.

Yoga en wandelen in de bergen zijn daarnaast mijn grootste passies. 

Sandra

Bernice

Mijn naam is Bernice en ik ben 21 jaar oud. Bij Let’s go sport verzorg ik alles rondom social media.

 

Sporten doe ik al mijn hele leven. Vanaf kleins af aan was ik al in het zwembad te vinden en heb hier dan ook veel meters gemaakt. Ongeveer zes jaar geleden ben ik begonnen als zwemonderwijzer. Hiervoor heb ik de opleiding zwem-ABC  en de opleiding voor zwemanalist gedaan.

 

Na 2 jaar les te hebben gegeven bij Lets Go Sport hebben we besloten dat ik mijn carrière voort zal zetten op het gebied van social media voor Lets Go Sport.

Met mijn passie voor sport en de kennis van Lets Go Sport en zijn klanten kring doe ik elke dag met plezier de werkzaamheden.

 

Bernice
bottom of page