Let's go for a massage

Massage 

Over de hele wereld wordt massage beoefend, en elke massagesoort kent zijn eigen geschiedenis, ontwikkeling, doel en vorm. In Nederland (en West-Europa) hebben we toegang tot vrijwel alle denkbare soorten van massage.

 

Voor welke soorten massages kan ik terecht?

Ontspanningsmassage:

Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

 

Sportmassage:

Paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

Zwangerschapsmassage:

Een zwangerschap is een flinke aanslag op je lichaam. Een zwangerschapsmassage kan zorgen voor de nodige verlichting en ontspanning. Met Marjolein als specialist op het gebied van zwangerschapsmassages en achtergrond als ~Fysiotherapeut ben ons in goede handen.

Babymassage:

De grondslag van de Shantala babymassage komt uit India. Daar worden baby’s door hun moeder gemasseerd als onderdeel van de dagelijkse verzorging. De babymassage is een ritmische massage waarin je liefdevol en aandachtig met je baby bezig bent. Het is goed voor de baby en leuk om te doen.

 

Babymassage heeft een positieve werking van aanraking op het emotionele en lichamelijke gebied van de baby en het emotionele gebied van de ouder.

Effecten van de babymassage is onder andere dat het de ontspanning stimuleert van de spieren en de soepelheid van de gewrichten in een stadium waarin de baby leert op zich allerlei manieren en in allerlei richtingen te bewegen

 

Aanraken is voor een pasgeborene de eerste taal, het eerste communicatiemiddel, en speelt een essentiele rol bij de vorming van de relatie tussen ouder en kind, Door middel van de babymassage kun je liefde en emotie uiten en aan zijn behoefte aan lichamelijk contact voldoen. Massage heeft een zowel emotioneel als lichamelijk een positieve werking, waardoor de baby zich in alle opzichten prettig gaat voelen.

Waarom een massage?

De redenen voor een massage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning, verlichting of willen een verbetering op hun prestaties op sport gebied.

Een massage kan o.a verlichting geven bij:

  • Pijn en chronische pijn

  • Stijve en pijnlijke spieren

  • Alle soorten rugpijn

  • Nek- en schouderklachten

  • Hoofdpijn en migraine

  • Betere doorbloeding van de spieren waardoor herstel beter kan verlopen na heftige inspanning.

Welke vormen van massages zijn er nog meer mogelijk bij ons?

Bij ons kun je ook terecht voor een:

  • Cupping massage voor ontspanning of een cellulitis behandeling

Cupping maar dan de variant waar je GEEN blauwe plekken van krijgt 

Met kleine en grote siliconen cups creëer je een zachte vacuüm in de cup net als een zuignap, door gebruik van olie kunnen de cups gemakkelijk over de huid heen bewegen door lichte strijk bewegingen te maken over de spieren om deze makkelijker te laten doodbloeden en te ontspannen.

Onze cupping word voornamelijk in combinatie gebruikt met bindweefsel of een ontspanning massage.

Prijzen Massages

 

Deze massage werken we aan de vraag van u en uw lichaam. De behandeling wordt afgestemd op de cliënt.

  • ½ uur             €30,-

  • 1   uur             €49,50

Afspraak maken?

Stuur ons een whats app bericht en wij bellen je binnen 8 uur terug voor een afspraak 06-40622841

Contact gegevens:

Adres Burgermeester van de Jagdkade 5 Hellevoetsluis