top of page

Suppen

Suppen, ook wel bekend als Stand Up Paddeling, is erg ontspannende bezigheid. Je kunt even helemaal tot rust komen op het water. Daarnaast is het ook een workout voor het hele lichaam. Je traint je armen, benen en core! Hierdoor is het de perfecte workout voor op een heerlijk warme zomerdag.

Op het Haringvliet in Hellevoetsluis kun je een uur lang onder begeleiding van een van onze sup-trainers een heerlijke tocht maken. Vooraf beginnen we met een klein stukje theorie en daarna zullen we gelijk het water op gaan. 

Tijdens de tocht zullen we je alle tools leren om het suppen helemaal onder de knie te krijgen. Ook zullen we je meer vertellen over de verschillende plekken in en om de Vesting waar we tijdens de tour langs komen.

workout

Het is een work-out voor het hele lichaam

Ontspanning

Je kunt even helemaal tot rust komen tijdens een suptour

uitje

Het perfecte uitje voor het hele gezin of gezellig met vriendinnen

Leren suppen

Ben jij een beginnend supper of heb je nog nooit gesupt? 

Doe dan de sup-cursus waarbij je samen met een instructeur het water op gaat om het suppen volledig onder de knie te krijgen.

In een groep van maximaal vier personen ga je samen met een instructeur 60 minuten het water op. We starten in de haven van de Vesting. Zodra je het een beetje onder de knie hebt, zullen we ook het Haringvliet op gaan.

De eerste les zullen we starten met  theorie op de kant. Hier bespreken we de basis van het suppen en waar we op moeten letten als we het water op gaan. 

Eenmaal op het water zullen we echt starten met de techniek van het suppen. In de lessen erna zullen we steeds een ander onderdeel aan bod laten komen zodat jij aan het einde van de cursus het suppen volledig onder de knie hebt.

Vier Lessen

De cursus bestaat uit vier lessen

Inbegrepen

Supboarden en peddels

Duur

Een les duurt 60 minuten

Inhoud

Tijdens de lessen zullen we afwisselen tussen theorie en praktijk

Groepsgrootte

De groepsgrootte heeft een maximum van 4 personen

Certificaat

Na afloop krijg je een certificaat voor het afronden van de cursus

bottom of page