top of page

Vinyasa Yoga bij Lets Go

Zoek je een dynamische en krachtige vorm van Yoga, dan kun je bij Lets Go Sport Hellevoetsluis kiezen voor Vinyasa Yoga. Deze les wordt gegeven door Ingrid Geers in onze studio in Hellevoetsluis of bij mooi weer lekker buiten in de buurt van de studio.

Ingrid is een nuchtere yoga docent die down to earth is waardoor deelnemers die graag kennis maken met een krachtigere vorm van yoga zich snel thuis voelen bij Ingrid.

De yoga lessen die zij geeft kennen geen vaste volgorde van Asana’s, een andere woord voor houdingen.

De asana’s vloeien in elkaar over, de ene houding is gemakkelijker dan de ander maar Ingrid kan altijd aanpassingen laten zien om een houding aan te leren of voor de gevorderde meer uitdaging te vinden.

De lessen van Ingrid worden als dynamisch en tof ervaren zonder al te veel spiritualiteit.

Door de adem met de bewegingen te combineren ontstaat er een flow die zorgt voor zowel dynamiek als voor een innerlijke stilte.

Vinyasa yoga wordt ook wel ervaren als meditatie in beweging waarbij je echt bezig bent met jezelf. Vinyasa yoga is niet ‘zweverig’ en past al snel in het straatje van een sporter, iemand die wel yoga wil beoefenen maar niet te diep de spiritualiteit in wil gaan of voor een beginnende yoga beoefenaar.

Ideaal dus voor mensen die willen bewegen en aan yoga willen doen in Hellevoetsluis.


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page