top of page

Sup Yoga

Even weg van alle drukte.. Genieten van de prachtige omgeving en het opnemen van de rust op het Haringvliet. Dat doe je optimaal met suppen! 

Suppen, ofwel Stand Up Paddeling, doen wij op het Haringvliet als er weinig wind is. In de ochtend als work-out, op een warme, drukke middag om lekker rustig een stuk te peddelen, of aan het einde van de dag om te genieten van de zonsondergang.

Naast de tours die we geven zijn er geregeld ook yoga lessen op de SUPS te volgen. Tijdens het suppen train je bijna alle spiergroepen; je benen, buik, rug en armen. Kort om, suppen is sporten maar met een heel gaaf en ontspannen gevoel!

Waarom Sup yoga?

SUP Yoga is, je raadt het al, Yoga op een SUP board. Doordat onze SUPboarden breed zijn, heb je genoeg ruimte om een Yoga sessie op de boarden te doen.

SUP Yoga is heerlijk genieten op het water. Het is relaxt omdat je eerst een stukje peddelt naar een rustig plekje, om vervolgens lekker even alleen omringd te zijn door de natuur.

Waarom de combinatie SUP en Yoga?

Stand Up Paddling is sowieso heel relaxt. Je bent lekker in de natuur en geniet van het water.

De combinatie met Yoga is fantastische ontspannend en inspannend maar vooral heel leuk.

Als je voor het eerst gaat SUPPEN zal je merken dat je best even moet wennen aan alle elementen.

Balans, evenwicht en focus zijn erg belangrijk. Bovendien gebruik je tijdens het SUPPEN je hele lichaam. Het is dus een echte total-body-workout en hier houden wij van :-).

Voeg hier yoga aan toe en de workout elementen komen nog beter tot hun recht.

Doordat de SUPboard in het water ligt, voel je elke beweging en verplaatsing veel beter dan wanneer je op het land staat.

Je balans, concentratie en focus worden extra veel op de proef gesteld.

Perfecte training voor lichaam en geest goede training, werken aan je gehele lijf en dat in combinatie combinatie met Yoga.

Staat de datum die jij/jullie in gedachten hadden niet in onze agenda of op facebook stuur gerust een e-mail en wij maken een afspraak die wel passend is.

Sup tour of Sup Yoga Hellevoetsluis​

Locatie: Burgermeester van de Jagtkade 5 Hellevoetsluis

  • 1 uur                           € 27,50 p.p.​


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page