top of page

Lets Meet Sandy#blog 12

Sinds 7 maanden sport ik nu bij Let's Go en ik ben erg blij dat ik die stap genomen heb. Heb een paar jaar in een sportschool getraind (bokszak en cross-fit) wat ook fijn was maar ik miste het buiten zijn.

Ben nu 5 jaar woonachtig in Rockanje, heb een kantoorbaan en sportte 's avonds voornamelijk binnen. Dat gaf mij nog niet de voldoening waar naar ik op zoek was. Van t mooie Rockanje zie je zo immers niets...

Daarnaast ontstond door overbelasting na mijn zwangerschap het piriformis syndroom, waardoor ik niet meer kon genieten van sporten en uiteindelijk nauwelijks nog sportte.

Dankzij een half jaar behandeling door een fysiotherapeut heb ik geleerd om mijn lichaam vanaf de basis weer goed te gebruiken.  Let's Go Sport kende ik al van de mommy to be bootcamps en had er goede ervaringen mee. Gina kende ik al van de bootcamps destijds bij de Bootcampclub. Ik meldde mij weer bij Gina met uitleg van mn verhaal, oftewel al mijn strubbelingen. Dat waren er nogal wat; herstellende na blessure, zwanger geweest, niet fit vanwege weinig gesport, een gezin met een jong kindje, rouwverwerking (mijn beide ouders zijn in hetzelfde jaar overleden toen ik zwanger was).


Had na de blessure weinig vertrouwen meer in mijn lichaam. Wou nooot meer zon pijn hebben.

"Ben vast dik omdat ik zwanger was" en "Straks heb ik weer pijn". Allemaal negatieve gedachten.

Gina adviseerde mij om te starten met bootcampen om weer fit te worden. Vanaf les 1 was ik al blij dat ik dit advies had opgevolgd. Naast sporten is het voor mij ook een stukje sociaal netwerk opbouwen, want ik ben niet in Rockanje geboren en getogen. Op deze manier leer ik ook mensen uit deze omgeving  kennen en gaan we op diverse locaties lekker buiten trainen. Het leegt mijn hoofd, geeft me een voldaan gevoel en uiteindelijk weer mijn zelfverzekerdheid terug. Ik bootcamp nu 2 tot 3 keer per week en gisteren (26 juni) Heb ik voor de 1e keer weer een 5 km run uitgerend. Ik ging voor de 30 min, hoopte op 28 maar liep em in slechts 27 min! Super gaaf!! Bootcamps hebben mijn benen echt sterker gemaakt hetgeen zeker wel van pas komt met hardlopen. Doordat de 5 km run zo lekker en zonder blessures  verliep heb ik besloten om langzaam aan van 5 naar 10 km toe te werken en uiteindelijk in december voor de 15 km Bruggenloop te gaan.  Let's Go heeft div bootcamp instructeurs welke elk op hun manier er een toffe les van maken!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page