top of page

Lets meet Chelsea een van onze klanten #Blog11

Ik heb altijd een struggle gehad met mijn gewicht.

Mijn verteringsstelse werkt super snel.

Ik was 18 en woog 42 kg. Op m’n slechtst woog ik 38 kg en ik heb nooit meer dan 45 kg gewogen.

Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me hierdoor zo ongelukkig.

Op een gegeven moment was ik het zo zat dat ik besloot op zoek te gaan naar een personal trainer, iemand die me motiveerde en een stok achter de deur was.

Nadat ik het internet had afgestruind kwam ik op de site van Lets Go Sport terecht en zo dus ook bij Gina.


Een goede keuze blijkt nu, na een intakegesprek werd er een schema gemaakt en werden mijn gewicht, spiermassa etc. bijgehouden. Dit was aan het eind van 2017. Vele trainingen en gesprekken later zijn we nu midden 2019, ben ik 20 jaar en weeg ik bijna 50 kg. Aankomen wordt vaak onderschat. “Je moet gewoon meer eten” wordt er vaak gezegd, maar het vergt veel motivatie en discipline. Ik ben super blij dat ik met Gina in contact ben gekomen, de trainingen met haar zijn super fijn. Als er wat is haakt ze daar ook meteen op in. Je krijgt haar volledige aandacht en de houding tijdens oefeningen staat centraal.

Mijn doel is spiermassa opbouwen en nog maximaal 5 kg aankomen. Ik sta daar zeer positief in en ik weet zeker dat ik dat zal bereiken met Gina als mijn personal trainer!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page