top of page

Nieuws van ons (Lets Go Sport)

Na een gezamenlijk overleg vanmorgen heb ik de allermoeilijkste beslissingen genomen in mijn leven en heb besloten dat Lets Go Sport haar studio deuren tot en met 6 april zal sluiten.

Wij hoeven dit niet te doen gezien wij een kleine studio zijn die persoonlijk of met kleine groepen werkt aan het behalen van persoonlijke doelen, en geen sportschool. Maar de gezondheid van al onze deelnemers gaat voor alles, wij willen niet dat iemand het risico loopt ziek te worden. Dit virus heeft een enorme impact en als dit de manier is om het te laten stoppen, dan gaan wij daar volledig voor.

Wie ons een beetje kent, weet ook dat wij niet de types zijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Wij, Sandra, Marjolein, Mendy, Jim en Bernice blijven graag in verbinding en willen je motiveren om ook nu in beweging te blijven. En zo te werken aan jouw gezondheid, want dat is voor nu gewoon prioriteit nr.1 Ook wij hebben geen idee hoe de toekomst eruit ziet, en wat er allemaal komen gaat. Voor de komende weken kun je dit in ieder geval van ons verwachten


Bootcamp

De bootcamp lessen worden uitgewerkt. Deze plaatsen we, samen met een motiverend filmpje in de groepsapp. Voordeel is dat je zo ook meerdere keren kunt trainen.


Yoga

De yoga small group lessen worden opgenomen online aangeboden via YouTube. Je krijgt daarvoor een link naar het besloten YouTube kanaal voor onze leden. Om de link te ontvangen kun je gewoon aanmelden via de app. Sandra start morgen met het opnemen van de lessen. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen, dan kun je haar appen op 06-13680737


De indoor en outdoor small group lessen

Ook de indoor en outdoor small group lessen worden uitgewerkt. En ook deze plaatsen we, samen met een motiverend filmpje in de groepsapp.


Hardloop lessen

Deze komen per direct tot en met 6 april 2020 te vervallen. Voor deze lessen zal Jim zorgen dat de desbetreffende deelnemers een programma toegestuurd krijgen.


Mama fit lessen

komen per direct tot en met 6 april 2020 te vervallen. Voor deze lessen zal Marjolein zorgen dat de deelnemers een training voor thuis krijgen.


Voedingsprogramma

Volg je momenteel een voedingsprogramma, dan blijft dit gewoon doorgaan. Vragen en afspraken worden telefonisch of per email opgepakt.


Personal training

Voor personal training bieden we je een keuze.

Je ontvangt een schema dat je thuis zelfstandig uitvoert. Zowel voor als na de training nemen we contact op en bespreken we de training.


Massage

Tot en met 6 april vinden er geen massages plaats, dit conform de richtlijn om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Voor de afspraken die nu staan ingepland, nemen we contact op om deze te verschuiven naar een datum na 6 april.

Mochten er wijzigingen komen vanuit het RIVM/WHO of vanuit onszelf dan laten wij dit uiteraard weten.

Ik hoop samen met mijn collega's Sandra, Marjolein, Jim, Bernice en Mendy dat iedereen de komende periode in goede gezondheid doorkomt en dat jullie

op deze aangepaste manier blijven werken aan je fitheid en gezondheid die we juist in deze periode heel hard nodig hebben. Voor iedereen is dit een onzekere en

onvoorspelbare periode, wij gaan er het beste met jullie van maken en hopen dat het snel achter de rug is en wij weer volledig aan de slag kunnen met onze trainingen.


Laat ons verbaasd staan van jullie fitheid als we weer starten.


Wees lief voor elkaar!Met vriendelijke groet,

Gina, Sandra, Marjolein, Mendy, Jim en Bernice

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page