top of page

Lets Get Weddingfit geschreven door Deborah de Potter#blog14

Let’s get Wedding fit #14

Het is alweer even geleden maar ik heb niet stilgezeten!

Hier een kleine update van de afgelopen maanden.

DE JURK: Mijn moeder, zusje en ik zijn (eindelijk) wezen winkelen bij Koonings in Deurne. Wat een intens grote winkel! Maar als je een dag een prinsesje wilt voelen dan is dat “ the place to be”. We hadden flink wat afgespeurd op het internet tot mijn moeder DE jurk online vond. En ja hoor, mama knows best, het werd hem uiteindelijk ook!

We hebben ook onze bruidstaart uitgekozen! We zijn bij Dutch Cakery in Rotterdam geweest en mijn hemel wat een heerlijke smaken. Normaal weet ik vrij snel wat ik wil maar hiermee zat ik toch even te twijfelen over welke smaak nu het lekkerste was! Ik bedoel natuurlijk welke wij het lekkerste vonden hahaha! 😉

De taart zelf word prachtig en geheel in thema maar dat houd ik net zoals de jurk geheim!

Nu vraag je je natuurlijk af, en het sporten? Hoe zit het daarmee? Nou, ik kan je vertellen, het is een haat-liefde verhouding. Ik haat het om te gaan sporten maar als ik eenmaal bezig ben, ben ik weer blij dat ik gegaan ben! Vooral mijn broeken slaken een zucht van verlichting 😉Ik ga nu merken dat het allemaal wat gezelliger eruit gaat zien en ik voel mij beter in mijn vel ga zitten, meer energie etc.

Ik maak mij alleen een beetje zorgen over de aankomende maanden, het zijn niet de meest gezonde en gezellige dagen qua weer in het vooruitzicht. Denk aan alle warme chocolademelk met een stuk appeltaart/cake/chocolade en slagroom hmmm (krijgen jullie ook al lekkere trek?) O en al die akelige regenbuien die op me staan te wachten, bleeegh! ☹ Hoe motiveren jullie jezelf om van de bank af te komen en daadwerkelijk te gaan sporten? Bank op Marktplaats zetten? Netflix opzeggen? Het is helaas geen optie voor mij om op te bank te hangen want de bruiloft komt alleen maar meer in zicht! Dik zijn/worden kan altijd nog, maar dat is pas NA 08-05-2020 als de foto’s zijn gemaakt 😉!

Sinds kort heb ik twee nieuwe obsessie, ik dacht dat ik 24/7 bezig zou zijn met de bruiloft maar nee ik kan er blijkbaar toch nog iets bij hebben. Lucky me. Cellulitis (mijn tweede grootste vijand) Begint alles leuk en gezellig eruit te zien, blijven je benen poffertjes pannen. Gelukkig heb ik “Cupping” ontdekt bij Lets Go Sport. De bedoeling is dat de plastic cupjes vacuüm zuigen op je huid en het vastgeroeste vet (a.k.a. cellulitis) los maken. Deze behandelingen vragen wel om een stukje doorzettingsvermogen want de eerste paar keren ga je door de grond! Maar het wordt minder, beloofd! Zeker als je het resultaat ziet na een aantal keer dan is het alle pijn waard. Ik ben thuis nog lekker bezig om mijn benen 100% cellulitis vrij te maken 😊Binnenkort ga ik weer voor de gehele kuur, die duurt twaalf weken.

Rome is ook niet in 1 dag gebouwd he haha!


En dan nog even terug komende op de warme chocolade melk, appeltaart, cake, chocolade enz ook die pakken we aan en staat niet op de lijst van voeding die ik momenteel aan aan het nuttige ben.


Samen met Gina zijn we bezig met VYTAL een nieuw voedingsplan die je volgt via een toffe app welke jaja het een stuk leuker en makkelijker maakt.

Gina zet alles klaar in de app aan de hand van mijn doelen, ik kies wat ik wil eten ( wel uit de lijst dan) en met een klik op de knop kan ik het ook nog eens bestellen bij AH, super handig en makkelijk.


Op naar die wespentaille it is :-)


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page