top of page

Lets Get Wedding Fit #blog8


Hallo allemaal, het is alweer een te lange tijd geleden dat ik iets heb geschreven. Nadat ik ben gestart met m'n nieuwe baan (van een kantoorbaan naar een baan waar ik lichamelijk flink in de weer ben), heb ik ook flink de griep gehad, daarnaast heb ik ook een slijmbeursontsteking in mijn heup gekregen (zeurde helaas al een tijdje maar nu werd ik dan ook echt teruggefloten). Die combinatie heeft me lichamelijk nogal uitgeput.

In die periode tot nu heb ik het hele sporten en letten op voeding even los gelaten. Ik voelde me wel kei schuldig naar mezelf en naar Gina maar ik ging gewoon even niet lekker op de druk om te blijven sporten en op mijn voeding te letten. Doordat ik het allemaal even losliet en door alle omstandigheden ben ik zelfs wat afgevallen! Gelukkig kom ik door mijn hondje, mijn werk en af en toe een lesje bootcamp voldoende aan beweging dus daar ligt het gelukkig niet aan.

Ik vind het heel jammer om toe te geven maar helaas kan ik gewoon echt de knop niet vinden om af te vallen. Ik denk dat dit het gewicht is waar ik goed op ga en waar ik dan toch stiekem wel blij mee ben. Ik kan gewoon lekkere dingen blijven eten, wat ik echt super super graag doe (in combinatie met gezond eten natuurlijk), en ik weet dat ik gewoon aan voldoende beweging kom dus ja, misschien is dit gewoon mijn eindstation en moet ik nu zorgen dat ik op gewicht blijf, dat dit gewoon mijn gewicht is voorlopig.

Over anderhalve maand ga ik voor mijn eerste vermaak sessie van mijn bruidsjurk naar de bruidswinkel. Gelukkig weet ik al dat de jurk gewoon past dus daar maak ik me lekker niet druk om. Het enige jammere vind ik dat ik had gehoopt dat ik super slank zou zijn maar dat is denk ik een illusie. Maar prima, ik denk dat komende anderhalve maand ik me best ga doen om gewoon gezond te zijn en te genieten. Wie weet door het los te laten val ik nog wat af en zo niet dan niet. Lekker door sporten, wandelen en iets gezonder eten dan ik nu doe en dan komt het wel goed.

Wat ik eerder al zei, jammer dat m'n doel niet is geluk! Ik geef niet op maar het is een illusie om te denken dat ik komende maand nog 5 kilo afval. Dus accepteren en tevreden zijn, dat is denk ik het beste! Ik heb de afgelopen periode ieder geval veel geleerd over gezonde voeding en heerlijk gesport dus daar ga ik zeker mee door.

Jammer dat ik misschien mensen niet heb kunnen motiveren en inspireren en het is ook wel lastig om toe te geven. Maar hier een onzin verhaal op hangen is ook niet helemaal eerlijk ;-)

Ik hou jullie op de hoogte! Nog 5 maandjes, spannend!

X Loes


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page