top of page

Lets Get Wedding Fit #blog6


Hallo allemaal! Weer een berichtje van mij. Afgelopen zaterdag weer naar een trouwbeurs geweest! Leuke middag en weer veel inspiratie kunnen opdoen. En al hebben we al veel geregeld, stiekem moeten we dan nog best wel wat dingen doen! Ringetjes uitzoeken, wat doen we qua versiering, mm misschien toch een mooie lange tafel en die leuk aankleden, of toch dat losse sfeertje.. Genoeg dingen om over na te denken! Gelukkig hebben we binnenkort een etentje gepland met onze ceremoniemeesters en gaan we is even goed de planning bespreken!Etentje… Dat eten, het blijft een struikelblok en ergens lijk ik de knop gewoon niet te kunnen vinden. Tuurlijk wil ik strak in die jurk. Ja, heel graag val ik nog even 5 kilo af maar man, man het wil gewoon niet lukken. Ergens voel ik de druk blijkbaar niet en daar baal ik ook wel van. Van dat snoepen geniet ik nou ook niet heel erg, juist omdat je je constant schuldig voelt.. jammer! Hopelijk kan ik de knop snel wel vinden want zou het jammer vinden, en daarnaast voel ik me dan nog meer schuldig, als dit plan is mislukt. Gelukkig hebben we nog eventjes de tijd!


Want… m´n jurk is al binnen! Gelukkig hoefde ik nog niet meteen een afspraak te maken en zijn ze bij de winkel ook slim genoeg om dat maar een aantal maanden voor de bruiloft te plannen. In maart heb ik mijn eerste passessie en wordt de jurk aangepast naar mijn lijf. En in mei volgt dan de laatste passessie om de laatste dingentjes nog aan te passen. Het doel is dus wel om maart als deadline te houden en vanaf daar stabiel te zijn qua gewicht. Nog een kleine 5 maanden dus om wat kilo´s kwijt te raken. Is dus te doen, maar dan moet ik nu wel in actie komen…..Ik zou het wel leuk vinden om wat tips en reacties te krijgen. Hoe gaan jullie om met verleidingen? Hoe pak jij het aan als je wil afvallen? Eet je maanden niets ongezonds? Of af en toe wel een beetje? Wie heeft er ook zo’n verschrikkelijke moeite om al dat lekkers te laten staan?


Ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs van Loes

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page