top of page

Lets Get Wedding Fit #blog4

Zo daar zijn we weer! Ik heb even heerlijk vakantie gevierd en nu nog een weekje te gaan. Maar het is ook weer tijd voor een update, want we hebben weer wat wedding stappen gezet!


Allereerst even m’n struggels met het eten. Ik was zo bezig met een goeie balans te vinden in het gezond maar ook lekker eten dat ik helemaal niet aan het genieten was! Daar zat ik zo mee in m’n maag dat ik met Gina heb afgesproken dat het doel is om op gewicht te blijven deze weken. Dit is tot nu toe gelukt. Nou voel ik me in ieder geval iets minder schuldig als ik een extra wijntje drink of een frietje eet. Na deze week gaan we echt volle bak met die voeding aan de slag. En dat is ook zeker nodig want…… I said yes to the dress!!! (kwijl kwijl). Dit is zeker een extra motivator om kei hard aan de slag te gaan want wil me natuurlijk wel mooi voelen in die jurk!


De Jurk!

Afgelopen vrijdag ben ik bij de Bruidshoek in Leiden geweest om mijn jurk uit te zoeken. Ik had een flinke entourage mee: m’n twee zussen, m’n moeder en schoenmoeder, tante en schoon oma. Een lekker clubje met 100 meningen dus had mezelf al goed voorbereid dat ik echt echt echt naar mezelf ging luisteren. Jurk nummer één was de jurk die ik voor mezelf al heel de tijd in gedachte had. Toen ik deze aantrok dacht ik echt: ja mooi maar nee… Jurk nummer twee was er eentje die ikzelf niet echt in gedachte had maar toen ik die aantrok dacht ik echt woooow! Het verbaasde me heel erg. Maar daar waren de meningen best over verdeeld haha, dus ik moest standvastig zijn.

Voor de gein heb ik ook nog een grote prinses poef jurk aangetrokken (foto!) en nog wat andere jurken gepast.


De laatste jurk was een meer bruidsjurk versie van jurk nummer twee. En toen begon ik te twijfelen. Nog wat heen en weer gepas en toen stond iedereen ineens te janken bij de laatste jurk dus wist ik eigenlijk genoeg! Yes! Ik heb DE jurk gevonden!De Taart!

Vorige week hebben we ook de bruidstaart besproken bij Dutch Cakery. Heerlijk voorproeven! we hebben ook hier weer een leuk en heerlijk verassend smaakje gekozen. De kleur van mijn schoenen worden er in verwerkt! En verder moeten we het gaan afwachten! Spannend maar ook wel erg leuk om verrast te worden.
Genoeg dingen om nog uit te zoeken maar de grote lijnen staan uit. Straks echt de detail in met aankleding en versiering van de locatie, gastenboek, bedankjes enz. Gelukkig kan ik genoeg inspiratie halen uit natuurlijk Pinterest, Instagram en Facebookpagina’s zoals bijvoorbeeld Love For Wedding en in het najaar heb ik nog een bruidsbeurs gepland. De komende 10 maanden ben ik nog lekker voorzien met bruiloft dingetjes maar natuurlijk ook met de Lets get wedding fit!


De komende week dus nog even genieten van de vakantie en daarna weer heerlijk volle bak Personal Training in Hellevoetsluis, Bootcampen en eten!

Lets Get Wedding Fit!


Tot de volgende x Loes


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page