top of page

Lets Get Wedding Fit #blog3

Personal Training

Zo! Ik heb er 2 Personal Trainingen in Hellevoetsluis opzitten en heb een start gemaakt met gezond eten. De Personal Training bevalt me erg goed. Allereerst even warm worden op de fiets en dan begint de training. Alle spiergroepen komen wel aan bod, de focus tijdens de personal training ligt op de krachttraining. Dus ik ben flink in de weer met, nu nog, lichte gewichtjes! Met de trainingen van de bootcamp en misschien soms met hardlopen en wandelen probeer ik het conditionele aan te pakken. De Personal training is toch best nog anders dan bootcamp. Ik had zelfs zweet bovenop m’n handen! Nog nooit meegemaakt haha.


Nu echt gezond eten!

Nu heb ik ook een start gemaakt met gezond eten. De eerste week moest ik wat ik at bijhouden in een app. Gina kan dit inzien en heeft me daarop vorige week al wat advies gegeven. We gaan starten met het ontbijt aan te passen. Ik dacht dat ik al heel goed bezig was met mijn kwark met honing, maar het mag wat meer zijn en wat meer variatie. Bijvoorbeeld kwark maar dan met wat meer er in, zoals bijvoorbeeld noten en een klein beetje havermout of een lekkere omelet met groenten voor in het weekend, avocado op een cracker met een tomaatje en wat peper en zout. Genoeg lekkere mogelijkheden gelukkig.


Ik moet voor mezelf wel een verandering maken in de planning van mijn eten. Dan heb ik het met name over de voorbereiding. Ik geef toe, ik ben liever lui dan moe. Misschien dat ik daarom ook snel makkelijk grijp naar de makkelijke ongezonde dingen. Dus, ik moet aan de bak en mezelf even een schop onder de kont geven dat ik wat meer tijd investeer in het lekker gezond maken van mijn eten. De boterhammetjes met avocado, tomaat en een beetje humus staan voor de lunch al op me te wachten. En ja, kan wel zeggen dat ik er best trek in heb, haha!


Nu vind ik gezond eten trouwens wel een uitdaging. Met dit lekkere weer zijn de verleidingen heel groot. Nog 2 dagen werken en dan heb ik voor 3 weken vakantie! Qua eten zie ik er best tegenop. Want lekker uit eten, BBQ en terrasjes pakken gaan ook zeker voorbij komen die weken. Dat wordt een uitdaging en ik ga Gina nog maar even om steun en advies vragen hoe ik deze weken zonder extra kilo’s door ga komen!


En er is nog meer…

Over 2 weken komen mijn bestelde trouwschoenen al binnen! Ben zo benieuwd en vindt het erg spannend hoe ze uiteindelijk zijn geworden. Ik heb deze schoenen mogen uitzoeken in een schoenenzaakje in Madrid waar deze handgemaakt worden. Natuurlijk wil ik dan wel even wachten op die schoenen voordat ik mijn trouwjurk ga uitzoeken! Ja, straks niet alleen een blog over gezond eten en sporten maar natuurlijk ook het uitzoeken van al die bruiloft dingen! Zin in en ook super spannend.


Ik hou jullie op de hoogte x Loes

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page