top of page

Lets Get Wedding Fit #blog1


Lets Get Wedding Fit!

Ik heb besloten de uitdaging aan te gaan. Over precies een jaar wil ik Wedding Fit zijn! Dus Lets Get Wedding Fit! Een jaar lang kei hard werken om mijn uiteindelijke doel te behalen: mezelf helemaal mooi, op en top vrouwelijk en lekker te voelen in mijn bruidsjurk op onze bruiloft.

Met jullie deel ik mijn ups, maar zeker ook downs (want die gaan ook zeker komen!). Wie weet help ik er iemand nog mee en anders heb ik het heerlijk van me afgeschreven.


Lets Get Wedding Fit, hoe dan? Wedding Fit is natuurlijk voor iedereen anders. Ik wil erg graag wat kilo’s kwijt en daarnaast gewoon wat strakker in m’n vel zitten (gewoon, tja ahum gewoon). Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je juist wat wil aankomen of bepaalde spiergroepen wil trainen. En dat is denk ik ook de uitdaging van mijn Personal Trainer Gina Sandifort: ontdekken wat iemand echt wil en door middel van coaching en Personal Training dit doel bereiken. Ik heb er vertrouwen in dat Gina mij wel weet te motiveren, ook als ik het even niet meer zie zitten. En die jurk op die bijzondere dag, dat is toch wel een hele grote motivator.

Lets get wedding fit is een all-in-1 programma. Voeding en sport is denk ik wel één van de belangrijkste aspecten. Dat sporten zie ik wil zitten. Ooit, ooit zat ik liever op de bank dan dat ik maar een centimeter bewoog. Door een vriendin ben ik gaan bootcampen en het werkt toch best verslavend! Maar het puntje voeding wordt nog wel een dingetje. Ik hou echt van gezond eten. Maar ik hou misschien nog liever van veel en lekker (ongezond) eten. Ik hoop en verwacht dat Gina me kan inspireren op dit gebied. En dat eten nog steeds leuk blijft maar gewoon op een andere manier.

Nog een heel leuk aspect van Lets Get Wedding Fit is dat je haar en make-up wordt verzorgt op “de dag”! Inclusief proef kapsel en make-up door Avaron Hair and Beauty. En omdat dit jaar toch best wel wat spanning met zich meebrengt, een heerlijk ontspannende massage van studio Puur tussendoor. Genoeg leuke dingen dus tijdens een toch heftig en spannend jaar!


Waarom wil ik dit?

Een jaar geleden ben ik ten huwelijk gevraagd in het mooie Canada! Op dit moment ben ik 11,5 jaar samen met mijn lieve vriend. 21 juni 2019 leek ons wel een hele mooie datum (langste dag van het jaar), want rond die periode zijn we namelijk 12,5 jaar samen en we moesten ook nog een beetje sparen natuurlijk ;-).

Ikzelf ben 27 jaar en heb altijd al mooie volle rondingen gehad. Het is me gelukt om vorig jaar 7 kilo af te vallen. Helaas lukt het me niet om hier mee door te gaan en ben de motivatie best een beetje kwijt en de kilo´s komen ook langzaam weer terug. Toen ik hoorde van het Wedding Fit programma via Gina werd ik wel weer enthousiast om er mee aan de slag te gaan. Vooral omdat ik gewoon echt mooi in die jurk wil zijn en voor mezelf een verandering wil maken in m’n eetgewoontes. Ik weet wat Gina kan en heb er daarom alle vertrouwen in dat het me nu wel gaat lukken.

Dus, nog een jaar de tijd! Ik ga ertegenaan en hou de reis naar een wedding fit lijf bij via deze blog.


Tot de volgende!


Loes x

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page