top of page

Let's meet Dave een van onze klanten #Blog10

Hallo, ik ben Dave Huisman en train sinds januari jl bij Let’s go sport onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van trainster Marjolein.

Hiervoor volgde ik al enkele maanden haar bootcamplessen op de maandagavond.

In november ben ik geveld door een burn-out. Jarenlang over mijn grenzen gaan, zowel privé als in mijn werk in de forensiche psychiatrie, hebben zijn tol geëist.  Zowel geestelijk als Lichamelijk was ik tot niets meer in staat, van de bank naar de keuken lopen was al een te grote aanslag op mijn lichaam. Aangezien een burn-out niet alleen een mentale kwestie is, waarvoor ik via mijn werk professionele hulp heb gekregen, maar zeker lichamelijk, was het belangrijk om ook dat aan te gaan pakken.

Op het juiste moment boden de Gina en Marjolein van Let’s go sport de oplossing. Onder begeleiding van Marjolein lichamelijk weer fit worden.

De afgelopen maanden ben ik trouw om de 2 weken naar de vesting gereden om afgemat te worden door Marjolein. Buiten dat ik een burn-out had, waardoor een stuk minder belastbaar, had ik ook een chronische liesblessure waar rekening gehouden mee moest worden. In een later stadium liet ook mijn schouder het afweten. Dit maakte van mij niet de meest makkelijke klant. Maar met haar ervaring als fysiotherapeut en sportmasseuse wist Marjolein wel raad met me. Een op maat gemaakt trainingsprogramma, waarbij ter plekke aanpassingen gedaan konden worden als ik lichamelijk een mindere dag had, een burn-out dag zoals ik het zelf noem of wanneer mijn schouder of lies me in de steek liet.

De trainingen zijn zeer gevarieerd, zwaar maar ook zeker leuk. Binnen met de verschillende fitnessmaterialen of naar buiten de vestingwallen op of richting het strand.

Inwendig heb ik Marjolein flink wat vervloekt als ik weer eens totaal buiten adem was en stond te trillen op mijn benen, maar als ze dan met een glimlach de zoveelste squats, crunches, push-ups, lunges en nog meer van die veel te zware oefeningen voordeed, kun je natuurlijk niet boos worden. ‘Aan leuke dingen denken’ zegt ze dan…. Tja, lang uit op de bank is dan erg leuk 📷

Maar alles voor een goed doel, en beter spierpijn dan hoofdpijn zeg ik maar altijd.

Ondertussen zijn we 5 maanden verder. Ben ik er nog lang niet, maar heb ik mede door de personal training van Marjolein flinke stappen gezet in mijn herstel. Conditie is een stuk verbeterd, er zijn wat kilootjes vanaf en heb veel meer energie dan een half jaar geleden.  Ik heb er dan alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen!!!

Als ik een mindere dag heb en niet vooruit te branden ben, zeg ik tegen mezelf ;

Let’s go, Sport!!!!!
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page