top of page

Gezond bewegen en verantwoord presteren.

Jim Doornbosch is onze duursport specialist. Hij begeleidt sporters en probeert hun niveau en techniek te verbeteren door middel van analyses en trainingsadviezen. Daarnaast maakt hij een op maat gemaakte trainingsprogramma’s en werkt samen met de sporter toe naar eventuele wedstrijden.

Omdat we niet allemaal onbeperkte trainingsmogelijkheden hebben, gaat Jim samen met de sporter op zoek naar een goede trainingsbalans. In de trainingsprogramma's brengt Jim overzichtelijk in beeld welke trainingen er op de planning staan.


Bekende sporters Jim doet ook fietsmetingen bij ons in de studio. Zo heeft hij laatst Robin Lowik mogen ontvangen voor een uitgebreide fietsmeting. Robin Lowik is nederlands kampioen Elite zonder contract. Hij kwam vanuit Twente op bezoek om zijn racefiets en tijdrit fiets goed af te laten stellen door Jim. Het is leuk om te zien dat men van ver komt om bij ons een fietsmeting te laten doen.


Hoe gaat Jim te werk tijdens een fietsmeting?

Door middel van een intakegesprek brengt Jim je doelstellingen in beeld. Deze kunnen gericht zijn op het verhelpen van blessures of het optimaliseren van de huidige sport situatie.

Na dit gesprek start hij met een uitgebreid lichamelijk onderzoek en kijkt hij waar de sterke, maar ook zwakke plekken liggen. Met deze informatie op zak gaat hij kijken of de houding van de sporter op de fiets goed is en of de fiets eventueel aangepast moet worden.

Aan het einde van de meting verwerkt Jim alles in een verslag.


Meer weten over Jim zijn werkwijze of onze studio ga naar

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page