top of page

Lets Get Wedding Fit#Blog9

Hi!

Ik ben Deborah en ik ben de volgende die het programma Lets Get Weddingfit ga doen!

Ik zal me even kort voorstellen: ik ben Deborah en sinds Oktober verloofd met Mike. Wij zijn al bijna 8 jaar samen en we wonen samen met onze hond Kees. Onze grote dag is volgend jaar Mei. Als meisje had ik bij wijze van spreken al een draaiboek klaar liggen met wat er zou gebeuren indien ik daadwerkelijk ooit gevraagd zou worden. Nu is het (eindelijk) zover! En je raadt het al, ben ik het draaiboek kwijt ;-) Nee hoor, maar keuzestress is momenteel wel een dingetje.

Waarom ik mee ga doen met Lets Get Wedding Fit? Omdat ik vind dat kipfiletjes en vetrolletjes niet de accessoires moeten zijn op mijn trouwdag ;-)! Alle gekkigheid op een stokje, ik wil graag een wat plattere buik, slankere benen, mooie gespierde rug en minder kipfilets aan mijn armen. Kortom werk aan de winkel!

Hoe we dit gaan doen? Pfoe dit word een lange (lijdens)weg voor mij. Ik ben gek op ijs, snoep, koek en chips (Je hoort het al, lekker verantwoord en uit de schijf van 5) en minder gek op sporten. Je zou zeggen dat doordat ik gevraagd ben eindelijk 100% gemotiveerd ben. Helaas, niks is minder waar.

Maar goed, ik ga mijn schouders eronder zetten en met Gina d’r schop onder mijn kont moet dit helemaal goedkomen. Ik heb nog ruim een jaar!

Momenteel doe ik twee keer per week Bootcamp en om de week laat ik mij afbeulen door Gina met Personal Training. Bootcamp is gezellig doordat je met een groep sport en daardoor maakt het voor mij makkelijker om door weer en wind toch op te komen draven

Personal Training is je op een hele andere persoonlijke wijze af laten beulen. Waar je soms nog weleens stiekem wat dingen kan overslaan is het met Bootcamp is er met Personal Training geen kans om dit te doen. Maar ik heb dit ook nodig anders kom ik nooit tot het eindplaatje wat ik in mijn hoofd heb.

Van het ijs en al het andere lekkere heb ik momenteel even afscheid van genomen. Het is tijd om eventjes terug in het gareel te komen en gezond(er) te gaan eten. Gelukkig doet Mike met mij mee en is de verleiding daardoor een stuk minder!

Het doel voorlopig is om in Mei 80% te zijn van waar ik wil zijn m.b.t mijn lichaam. Dan is het tijd om de jurk te zoeken en hopelijk ook te vinden!


Dus geen smoesjes meer en Lets Go Weddingfit ;-)!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page